/

A+ | A- | Reset

ff

ff

ff

ff

ff

ff

ff

ff

ff
-
 
06-02-2011 08:24

   Μετ τη διπλωματικ σγκρουση Τουρκας-Ισραλ και την επιθυμα της Τουρκας να αποκτσει το ρλο του ηγτη του μουσουλμανικο κσμου, δημιουργθηκε να κεν: αυτ του υποστηρικτ του Ισραλ απ δυτικ. Κεν που σπευσε να καλψει η ελληνικ κυβρνηση.

   Πρτο θμα συνεργασας, τα πετρλαια της ανατολικς Μεσογεου. Θα εναι αναμφβολα θετικ να υπρχουν κοιτσματα στην ελληνικ και κυπριακ θαλσσια ζνη και να αξιοποιηθον –αρκε να μην παραχωρηθε ελληνικς θαλσσιος χρος για τουρκικ εκμετλλευση. Ακμα και νας υποθαλσσιος αγωγς Ισραλ –Κπρου -Ελλδας δε θα ταν σχημη εξλιξη.

   Η αμνστευση μως των σφαγων Νετανιχου και Λμπερμαν και η αναγρευσ τους σε ισχυρος συμμχους της Ελλδας, τους ισχυρτερους στην περιοχ, θτει σοβαρ ζητματα αρχς αλλ και εγκυμονε σοβαρος κινδνους για την ασφλεια των Ελλνων πολιτν.

   Πρτα απ’ λα, αμνηστεεται να σκληρ αποικιοκρατικ, ρατσιστικ και αιμοσταγς καθεστς, αυτ της σιωνιστικς ονττητας του Ισραλ, υπεθυνο για την κατοχ του 78% της πατρδας του παλαιστινιακο λαο και την προσφυγοποηση των περισσοτρων Παλαιστινων. Η αναγνριση του Ισραλ το 1990 δε συνδει με τις ελληνικς αξες: πς μπορε να αναγνωριστε να αποικιακ μρφωμα κατοχς και εθνοκθαρσης, ανλογο με αυτ της «Βορεου Κπρου», χωρς να χει υπογραφε τελικ συνθκη ειρνης απ τους εκδιωχθντες; Πς θα αισθανμασταν αν λος ο κσμος αναγνριζε την «Τουρκικ Δημοκρατα της Βορεου Κπρου» και απευθυνταν μετ στους Κυπρους λγοντας: «τρα βρετε τα με τους Τορκους;» Το πιο εξοργιστικ εναι τι οι Εβραοι το 1946 δεν ταν πλειοψηφα σε καμμα περιοχ της Παλαιστνης εκτς απ τη Γιφφα. γιναν πλειοψηφα χρις στην εθνοκθαρση των εδαφν που αναγνωρστηκαν ως «κρτος του Ισραλ».

   Δετερο, αλλ χι λιγτερο σημαντικ θμα, εναι το μεταναστευτικ θμα και η παροσα συγκυρα του. Η κυβρνηση ετοιμζεται, σωστ κατ τη γνμη μας, να απελσει χιλιδες λαθρομετανστες, κυρως Πακιστανος και Αφγανος. Μλις ετοιμαστον τα «κντρα πρτης υποδοχς» και οι σχετικς διακρατικς συμφωνες, το κυνγι της αστυνομας θα εναι ανηλες. Με ναν τσο μεγλο αριθμ μουσουλμνων με την πλτη στον τοχο, και αν η συνεργασα με το Ισραλ μετασχηματιστε σε ανοιχτ στριξη της διεθνος συμπεριφορς του, ποιος θωρακζει τους λληνες πολτες απ μια επθεση αυτοκτονας; Πιστεουμε πως η Ελλδα εναι εξαιρετικ ευλωτη στην ισλαμικ τρομοκρατα για να παζει το ρλο του προνομιακο υποστηρικτ του Ισραλ.

   Η προσγγιση και συμμαχα με το Ισραλ, ως ανακολουθα της εξωτερικς μας πολιτικς και ως θμα σημαντικ στην ψυχ του κθε μουσουλμνου, σως αποδειχθε στοχη και επικνδυνη ενργεια, ειδικ αν μετατραπε σε απροκλυπτη πολιτικ στριξη.(0)mXcomment 1.0.6 © 2007-2021 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
Next >
© 2008-2021 ..: Www.TharrosGnomis.Gr :..